Hirdetés

Ha nem vettek fel egyetemre még jelentkezhettek az SZTE részismereti képzéseire

2 perc olvasás
Ha nem vettek fel egyetemre még jelentkezhettek az SZTE részismereti képzéseire

Több mint húsz egy- vagy kétféléves, fizetős részismereti képzés közül válogathattok.

Hirdetés

A Szegedi Tudományegyetemen a hagyományos képzéseken túl részismereti képzéseken is lehet tanulni. A részismereti képzések célja, hogy mindenkinek elérhetővé tegyék az érdeklődési köréhez vagy karriercéljaihoz illeszkedő tudást – olvasható az egyetem honlapján. A legkülönbözőbb képzési területek szakjai közül válogathattok, mint a jogász ráhangoló vagy informatikai és villamosmérnöki részképzés.

Ezek a képzések felvételi eljárás nélkül elérhetők mindenkinek és egyetemi szakok tananyagának részét kínálják. Ideális betekintést nyújtanak az egyetemi tanulmányokba, személyes és online órákat egyaránt tartalmaznak, a teljesítéseket tanúsítvány igazolja, ráadásul beszámíthatók a későbbi tanulmányok során.

Azoknak lehet érdemes jelentkezni, akik nem kerültek be egyetemre, de szeretnének tanulni, vagy azoknak, akik később az SZTE-n tanulnának, és szeretnének már most haladni a tananyaggal. Jelentkezni szeptember 3-ig tudtok az egyetem honlapján, a képzésekért fizetni kell, az árakról innen tájékozódhattok.

 

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!