Szerzői jogok

Az erettsegi.com tartalma szerzői jogvédelem alá esik.

Az Érettségi.com (lásd: Impresszum) előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az Érettségi.com azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – az oldal kivonatait számítógépéden tárold vagy kinyomtassd. Az Érettségi.com semmilyen természetű garanciát nem vállal az előtted megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan. Fenntartjuk a jogot, hogy weboldalunkat bármikor felülírjuk vagy elérhetőségét megváltoztassuk.

A Érettségi.com nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Amennyiben írásos anyagot bocsátasz rendelkezésünkre, elismered, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadod, hogy a Érettségi.com azt – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Te ezzel vállalod azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményezel ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítod a Érettségi.com-ot.

A honlapunkon találhatók jegyzetek, tételek nyilvános forrásból vannak, illetve saját magunk írtuk. Azonban ha mégis olyat látsz, ami ezeknek a feltételeknek nem felel meg, jelezd nekünk és mi megtesszük a szükséges lépéseket.

Az Érettségi.com oldalra történő regisztrációval bizonyos funkciók elérhetővé válnak, így például a tételek PDF formátumban történő letöltése. A regisztráció önkéntes és a regisztráló elfogadja az Érettségi.com oldalon található Felhasználási feltételeket, az Adatvédelmi tájékoztatót és a Szerzői jogok (Jogi nyilatkozat)!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!