4+1 ok, miért a Magister érettségi felkészítőjét a magántanárok helyett!

3 perc olvasás
4+1 ok, miért a Magister érettségi felkészítőjét a magántanárok helyett!

Ha éppen az érettségi előtt állsz, akkor tudjuk, hogy számos lehetőség közül választhatsz, hiszen annyi magántanár és előkészítő érhető el manapaság… Most azonban megmutatjuk miért érdemes a Magister érettségi felkészítő tanfolyamait választanod!

Egyes felkészítőket kínáló cégekkel vagy magántanárokkal szemben csapatunknak 16 éves tapasztalata van kifejezetten az érettségire való felkészítésben. Ennek is köszönhetően a Magisternél nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlatra. Az oktatási rendszerünk és profi tanári gárdánk által biztos feladat megoldási rutinod lesz, így magabiztosan fogod tudni megoldani az érettségi feladatokat.

Itt garantáltan a legjobb tanároktól tanulhatsz, akik a te nyelveden beszélnek érhetően és nem mellékesen érdekesen! A tanítás színvonalát rendkívül fontosnak tartjuk, így tanáraink csak szigorú, többlépcsős szakmai és alkalmassági vizsga után kerülhetnek be a Magisterbe. Annak érdekében, hogy a felkészítés minősége minden tanévben egyre jobb és jobb legyen, tanáraink munkáját folyamatosan követjük, segítjük és ellenőrizzük

A kétszintű érettségi bevezetése (2005. május) óta folyamatosan gyűjtjük és rendszerezzük az eredeti érettségi feladatokat. Tanáraink ezekre a feladatokra és megoldókulcsokra építve kidolgozták az összes emelt és középszintű írásbeli és szóbeli érettségi témakört, így ezek alkotják a Magister tananyagát. Ennek köszönhetően diákjaink csak azt tanulják meg, és csak olyan szempontból, amit az érettségin meg fognak követelni tőlük. Nem hisszük, hogy bármelyik magántanárnál vagy cégnél ilyen átgondoltan és precízen felépített, folyamatosan frissített és fejlesztett tananyagra épülő felkeszítéssel találkozhatnál.

Rugalmasságunk sem utolsó szempont! A COVID miatti esetleges szigorításoktól sem kell tartanod, mivel bármikor át tudunk állni olyan online oktatásra, ami nem töri meg sem a felkészülésed lendületét, sem a színvonalát.

A Magister ugyan nem a legolcsóbb felkészítő cég, de nálunk valóban a Te sikered van a fókuszban! És a rólunk írt vélemények, ajánlások is sokatmondók…

  • „Nagyon nagyon volt ez a tanfolyam. Tökéletesen felkészített az érettségire. A Tanár Úr érdekesen és érthetően mondott el mindent.”
  • „Külföldi diákként a Magisteres felkészítő volt az egyetlen kapaszkodóm a felkészülésben. Minden egyes órát élveztem,a tananyag teljesen átlátható, rendezett és hatalmas segítség, csak úgy mint a feladatok. Nagyon hálás vagyok!”
  • „Nagyon hálás vagyok ezért a kurzusért, 36%-ból egy év alatt 79% lett! Nagyon sokat köszönhetek a Magisternek, egyedül nem ment volna. Sokan mondtak más előkészítőkről rosszakat, én ezt mindenkinek ajánlani fogom.”

Bízz bennünk, mi tudjuk, hogy velünk mire vagy képes! Jelentkezz tantermi vagy online érettségi előkészítő tanfolyamainkra most kedvezményes early bird áron!


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!