Így tudsz érettségizni 90% felett!

4 perc olvasás
Így tudsz érettségizni 90% felett!

Szeretnél bekerülni álmaid egyetemére? Vagy kiemelten fontos, hogy sikeresen és gördülékenyen érettségizz? Bármi is legyen a motivációd online és tantermi érettségi felkészítő tanfolyamainkkal segítünk elérni a célod, és bezsebelni a 90% feletti érettségit!

Tudjuk, hogy számos lehetőség közül választhatsz, hiszen annyi előkészítő érhető el manapaság… Most azonban megmutatjuk miért érdemes a Magister érettségi felkészítő tanfolyamait választanod!

  • Nálunk garantáltan a legjobb tanároktól tanulhatsz, akik a te nyelveden beszélnek érhetően és nem mellékesen érdekesen! Az elmúlt években folyamatosan cserélődött a tanári gárda a sulidban? Nálunk végig ugyanaz a lelkes és fiatal tanár fog 100 órában segíteni neked abban, hogy szuper legyen az érettségid.
  • Online és tantermi tanfolyamok közül is választhatsz, mindkét lehetőségnél hatékony, modern és diákközpontú oktatásban részesülsz! Tantermi tanfolyamokkal 3 helyszínen várunk: Budapesten, Debrecenben és Szegeden.
  • Tananyagainkat folyamatosan fejlesztjük az aktuális érettségi követelmények alapján, így mindig felkészült leszel! Felejtsd el a monoton és értelmetlen magolást, tudd pont azt, amit a sikeres érettségihez tudnod kell a kidolgozott írásbeli és szóbeli témaköreink segítségével!
  • Mi a gyakorlatra is nagy hangsúlyt helyezünk! Az oktatási rendszerünk és az érettségi felkészítő tanáraink által biztos feladat megoldási rutinod lesz, aminek köszönhetően magabiztosan fogod tudni megoldani az érettségi feladatokat.
  • A COVID miatti esetleges szigorításoktól sem kell tartanod, mivel bármikor át tudunk állni olyan online oktatásra, ami nem töri meg sem a felkészülésed lendületét, sem a színvonalát!
  • Ráadásul már 11. osztálytól várunk! Az elmúlt évek során sok tanulónk azt mondta, hogy mennyire jó lett volna, ha már 11. osztályosként részt vesz a felkészítőn, mivel így gördülékenyebben vette volna az utolsó évek akadályait!

Ha fentiek nem voltak kellően meggyőzőek, akkor tudtad, hogy diákjaink több mint 90%-át veszik fel az első helyen megjelölt egyetemi szakra, állami finanszírozású helyre? Tartozz te is közéjük és legyél a következő sikersztorink főszereplője!

Egy döntés meghozatala előtt a legtöbben szeretik kikérni mások véleményét. És ez így van rendjén. Éppen ezért megmutatjuk volt diákjaink mit mondtak az előkészítő tanfolyamainkról:

„Nagyon nagyon volt ez a tanfolyam. Tökéletesen felkészített az érettségire. A Tanár Úr érdekesen és érthetően mondott el mindent.”

„Külföldi diákként a magisteres felkészítő volt az egyetlen kapaszkodóm a felkészülésben. Minden egyes órát élveztem,a tananyag teljesen átlátható, rendezett és hatalmas segítség, csak úgy mint a feladatok. Nagyon hálás vagyok!”

„Nagyon hálás vagyok ezért a kurzusért, 36%-ból egy év alatt 79% lett! Nagyon sokat köszönhetek a Magisternek, egyedül nem ment volna. Sokan mondtak más előkészítőkről rosszakat, én ezt mindenkinek ajánlani fogom.”

Legyen neked is birtokodban a sikeres érettségihez szükséges elméleti és gyakorlati tudásanyag! Jelentkezz tantermi vagy online érettségi előkészítő tanfolyamainkra most kedvezményes early bird áron!


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!