Hirdetés

Itt tudtok regisztrálni a budapesti Pont Ott Partira

2 perc olvasás
Itt tudtok regisztrálni a budapesti Pont Ott Partira

Hamarosan kiderül, kik kezdhetik a következő tanévet valamelyik magyar egyetemen. Ha a ponthatárokat a jövendőbeli diáktársaitokkal együtt a budapesti Pont Ott Partin várnátok, mutatjuk, hol tudtok regisztrálni.

Hirdetés

Július 24-én országszerte ponthatárváró rendezvényekkel készülnek a felsőoktatási felvételi végére, vagyis a ponthatárhúzásra.

A budapesti Pont Ott Partit tavalyhoz hasonlóan a Budapest Parkban tartják, ahová a belépés ingyenes, de regisztrációköteles.

„A rendezvény regisztrációhoz kötött, mely során kérjük add meg érvényes diákigazolványod számát. A vouchered ez esetben a bejáratnál felmutatott érvényes diákigazolványoddal együtt fogadjuk el. Amennyiben korábban érettségiztél, és nincs már diákigazolványod, úgy hagyd üresen ezt a regisztráció során. Ez esetben a belépéskor mutasd fel telefonodról a felvi.hu felületen a felvételi jelentkezésed hitelesítéséről kapott tájékoztatót és személyi igazolványod. Amennyiben szeretnél együtt izgulni már egyetemista, vagy még nem végzős barátodat, akár anyuval vagy apuval, úgy lehetőséged van egy fő vendéget magaddal hozni. Kérjük ezt a regisztráció során jelezd” – írják.

Regisztrálni ide kattintva tudtok.

Kapunyitás 16:00-kor lesz, a ponthatárokat pedig várhatóan 20:00-kor hirdetik ki.

Hirdetés

A főváros mellett számos vidéki egyetemvárosban is tartanak egyébként Pont Ott Partit. Veszprémben VALMAR, Szegeden Carson Coma, Pécsett T. Danny koncert lesz a ponthatárok kihirdetése után. Nyíregyházán K Kevin lesz az este fellépője, a debreceni Pont Ott Partit pedig idén is a Campus Fesztiválon tartják, de lesz ponthatárváró rendezvény Egerben is.

 

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!