Hirdetés

Érettségizők, figyelem! Ezekkel a feladatokkal már most gyakorolhattok a májusi vizsgákra

2 perc olvasás
Érettségizők, figyelem! Ezekkel a feladatokkal már most gyakorolhattok a májusi vizsgákra

Idén is megszervezte az országos próbaérettségi napját a Studium Generale. Azok, akik esetleg lecsúsztak róla, most nálunk kitölthetik matekból, töriből és közgazdaságból is, emelt és középszinten is.

Hirdetés

Ha kipróbálni magatokat mással is, nem csak a jó öreg OH-s feladatsorokkal, akkor csak nyissátok meg vagy akár nyomtassátok ki az idei próbaérettségi feladatokat, vegyétek elő a számológépet és a négyjegyű függvénytáblázatot, és minden érettségi szabályt, időtartamot betartva – töltsétek ki a feladatsort.

Matekérettségi

Ne feledjétek, a próbaérettséginek csak akkor van értelme, ha betartjátok az érettségi szabályokat. Középszinten például az első részre 45 percetek, a másodikra 135 percetek van. Fontos, hogy a második részt csak az első elvégzése után kezdhetitek el, utána már nem térhettek vissza a rövid feladatokhoz. A megoldáshoz nem programozható számológépet és függvénytáblát használhattok.

Itt vannak a feladatsorok és a megoldások is.

Töriérettségi

Próbáljátok betartani az érettségi szabályait: üljetek le egy nyugodt helyre, ahol senki nem zavar titeket. Annyi időt adjatok magatoknak, ahány percetek „élesben” lesz, és persze tegyétek el messzire a telefont, és persze Google-t használni sem ér.

Hirdetés

Itt találjátok a közép- és az emelt szintű feladatsorokat és a megoldásokat.

Közgazdaságérettségi

Ha nem voltatok ott a hétvégi próbaérettségin, de kipróbálnátok, hány pontot érnétek el, ha ma lenne a vizsga, itt az alkalom – közgazdasági ismeretek szakmai ágazati próbaérettségi vizsga közép- és emelet szinten.

Itt vannak a feladatsorok és a megoldások is.

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!