Hirdetés

Szabályok, pontozás, megoldások, vélemények – idén is az Eduline-on értesülhettek először az érettségivel kapcsolatos hírekről

2 perc olvasás
Szabályok, pontozás, megoldások, vélemények – idén is az Eduline-on értesülhettek először az érettségivel kapcsolatos hírekről

Milyen szöveget kaptak magyarból a vizsgázók? Miket kérdeztek az irodalmi feladatrészben? Mik voltak a töriérettségi esszétémái? 2024-ben is az Eduline-on értesülhettek először az érettségivel kapcsolatos hírekről és infókról, délután pedig érkezünk a nem hivatalos megoldásokkal és véleményekkel.

Hirdetés

Mint minden évben, az Eduline-on idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat a május 6-án kezdődő írásbeli érettségiről.

A vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk tájékozódhattok elsőként.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat. Délutánonként pedig arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok a véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok a Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok a hírlevelünkre. A 2024-es érettségiről itt találjátok a legfrissebb cikkeinket.

Hirdetés
A legfontosabb tudnivalók a 2024-es érettségiről
  • Így változik a középszintű matekérettségi 2024-ben
  • Így változik a magyarérettségi 2024-ben
  • Érettségi 2024: itt az összes vizsgadátum egy helyen
  • Érettségi 2024: ezekből a tantárgyakból idén lehet először vizsgázni
  • Így tudjátok kiváltani a nyelvvizsga-bizonyítványotokat az érettségivel
  • Érettségire felkészítő könyvsorozatot készített az ELTE
  • Érettségi 2024: itt nézhetitek meg mintafeladatlapokat
  • Érettségi 2024: így osztályozzák a vizsgákat közép- és emelt szinten

 

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!