Hirdetés

Sorrendmódosításon gondolkodtok? Mutatjuk, hogyan kell

2 perc olvasás
Sorrendmódosításon gondolkodtok? Mutatjuk, hogyan kell

Március vége óta ismét nyitva áll az E-felvételi rendszere a felvételiző diákok előtt. Július 10-ig lehetőség van a többletpontokat igazoló dokumentumok pótlására, az adatok módosítására, jelentkezési helyek visszavonására és egy egyszeri sorrendmódosításra is. Mutatjuk, az utóbbit hogyan kell.

Hirdetés
Ha úgy döntötök, hogy valamilyen oknál fogva szeretnétek megváltoztatni a korábban megjelölt szakok sorrendjét, és valamelyiket például hátrébb, vagy éppen előrébb sorolni, ezt az E-felvételiben nagyon könnyen megtehetitek.

Lépjetek be az E-felvételi felületére, és ha mindkét szak szerepel a listátokon, akkor egy kattintással változtathattok a sorrenden.

Új jelentkezést csak akkor vehettek fel, ha egy adott szaknak a jelentkezés során csak az állami ösztöndíjas formáját jelöltétek meg. Ebben az esetben lehetőségetek van a költségtérítéses párját is hozzáadni. Illetve módosítható a jelentkezési hely szerinti telephely is, ha az intézmény, szak, képzési szint és munkarend azonos, csak az egyetem más telephelyére szeretnétek járni.

„Az elküldött kérelem nem vonható vissza, ezért mielőtt rákattintanánk a mentés gombra, ellenőrizzük, hogy valóban úgy állítottuk-e be az új sorrendet, ahogy szerettük volna”

– figyelmeztet a Felvi.

Arról, hogy mikor érdemes sorrendet módosítani, ebben a cikkünkben írtunk:

Hirdetés

 

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!