Hirdetés

Pótfelvételizel? Így lépj be az E-felvételibe

2 perc olvasás
Pótfelvételizel? Így lépj be az E-felvételibe

A 2024 szeptemberében induló képzésekre a pótfelvételi eljárásban jelentkezők Ügyfélkapus azonosítást követően tudják használni a felsőoktatási felvételi online felületét, az E-felvételit. Öt pontban végigvesszük ennek menetét.

Hirdetés

1.

Honlapunk Belépés/regisztráció vagy E-felvételi gombjára kattintva a rendszer felajánlja az Ügyfélkapuval történő bejelentkezés lehetőségét. (Ügyfélkapu-hozzáférést itt lehet igényelni.) Az E-felvételi használatához immár nem szükséges regisztrálni a Felvi.hu-n és be sem kell lépni a Felvire, tehát a belépés-panel tetején megjelenő szövegmezőket nyugodtan figyelmen kívül lehet hagyni.

2.

A Belépés ügyfélkapuval gombra kattintva a rendszer automatikusan átirányítja a felhasználót az Azonosítási Szolgáltatások oldalra, ahol az Ügyfélkapu-regisztrációkor kapott adatokkal megtörténik az azonosítás – azaz itt kell belépni az Ügyfélkapuhoz tartozó felhasználónevünkkel és jelszavunkkal.

3.

A rendszer ezt követően visszairányítja a felhasználót a Felvire, ahol az E-felvételire kattintva a jobb oldali, „Pótfelvételi eljárás, 2024” feliratú panel felelős a pótfelvételi jelentkezésért.

belepes_ugyfelkapuval-4p.jpg

4.

Az első alkalommal történő belépéskor a felhasználónak átolvasás után jóvá kell hagynia a Felhasználási feltételeket és megadnia az e-mail címét, ahova az E-felvételi használatához szükséges biztonsági kódot tudjuk küldeni (ezért kiemelten érdemes figyelni, hogy élő e-mail címet adjunk meg, és azt pontosan gépeljük be).

Hirdetés

5.

Amint megérkezik a biztonsági kód, máris használható az E-felvételi. Fontos megőrizni az első alkalommal kapott biztonsági kódot, mert arra a későbbi belépéseknél is szükség lesz.

Jó felvételit!

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!