Hirdetés

Ezeket ne hagyjátok otthon, ha a budapesti Pont Ott Partira mentek

2 perc olvasás
Ezeket ne hagyjátok otthon, ha a budapesti Pont Ott Partira mentek

Összegyűjtöttük, mire van szükségetek ahhoz, hogy biztosan ott lehessetek a Budapest Parkban a ponthatárhúzás során.

Hirdetés

16 órától várják a felvételizőket a Budapest Park Pont Ott Partijára. Bár a belépés ingyenes, több dolognak is nálatok kell lennie ahhoz, hogy beengedjenek a rendezvény helyszínére.

Voucher

Mindenképp úgy érkezzetek, hogy már előtte regisztráltátok magatokat a ponthatárhúzás bulijára, amit itt tudtok megtenni. A bejáratnál a sikeres regisztráció után kapott vouchert kell majd felmutatnotok.

Diákigazolvány

A Budapest Park a program leírásában felhívja a figyelmet arra, hogy a voucher csak a diákigazolványotokkal együtt lesz érvényes.

Amennyiben korábban érettségiztetek, és nincs már diákigazolványotok, akkor a belépéskor a telefonotokról a felvi.hu felületen a felvételi jelentkezésetek hitelesítéséről kapott tájékoztatót és a személyi igazolványt kell bemutatni.

Hirdetés

Budapesten meleltt több vidéki városban is ponthatárváró rendezvényekkel készülnek július 24-én. Veszprémben VALMAR, Szegeden Carson Coma, Pécsett T. Danny koncert lesz a ponthatárok kihirdetése után. Nyíregyházán K Kevin lesz az este fellépője, a debreceni Pont Ott Partit pedig idén is a Campus Fesztiválon tartják. De lesz ponthatárváró rendezvény Egerben, Miskolcon, Győrben és Kecskeméten is.

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!