Hirdetés

Ezeken a helyeken rendeznek Pont Ott Partit a felvételizőknek az országban

4 perc olvasás
Ezeken a helyeken rendeznek Pont Ott Partit a felvételizőknek az országban

Hamarosan kezdődnek a 2024-es Pont Ott Partik. Nézzétek meg, hozzátok hol lesz a legközelebbi ponthatárváró buli.

Hirdetés

Korábban már megírtuk az Eduline-on, hogy július 24-én érkeznek a felsőoktatási felvételi hivatalos ponthatárai. Ennek alkalmából az ország több részén is bulit rendeznek a jelentkezőknek.

Mutatjuk melyik városokban izgulhattok együtt a felvételiért:

Budapest

Ahogyan tavaly, úgy idén is a Budapest Park ad helyet a fővárosi ponthatárváró bulinak. Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája eseményén idén is kerekasztal-beszélgetésekkel és programokkal telik majd a várakozási idő. A kapunyitás 15 órakor kezdődik és egészen 23 óráig koncertek és kiállítók várják a felsőoktatásba felvételizőket, 23 órától pedig ugyanezen a helyszínen indul az afterparty. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Pécs

A Széchenyi téren 18 órától várják a felvételizőket a ponthatárhúzásra. A rendezvényt a PTE ETK JAZZ DANCE Tánccsoportja fogja megnyitni, 21 órától pedig nem más, mint T.Danny fog fellépni a színpadon. A rendezvényen a részvétel ingyenes.

Hirdetés

Debrecen

Idén a debreceni felsőoktatási ponthatárváró bulit az aznap induló Campus Fesztiválon fogják tartani. A Metal-Sheet Nagyszínpadon néhány perccel 20 óra előtt Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter beszél majd a felvételizőkhöz, 20 órakor pedig kihirdetik a ponthatárokat.

Eger

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem korábban Facebook-oldalán osztotta meg, hogy 2024. július 24-én, a ponthatárhúzás napján az egri Eszterházy téren várják majd 18 órától a felsőoktatásba jelentkező diákokat. Mivel az Utcazenészek versenyével egyidőben lesz a kihirdetés, ezért a zene és a jó hangulat garantált.

Szeged

Szerencséjük van a szegedi lakosoknak, a ponthatárhúzás után ugyanis az ország egyik legnépszerűbb zenekara, a Carson Coma fog fellépni. Az ingyenes Pont Ott Parti 17 órakor kezdődik a Dugonics téren.

Veszprém

A Pannon Egyetem idén a Gyárkert Kultúrparkban tart Pont Ott Party-t. Az egyetem kiírása szerint fergeteges hangulattal, izgalmas programokkal, játékokkal, karrierépítő aktivitásokkal várják a felvételizőket július 24-én 17 órától, ahol a sztárvendék a Valmar lesz.

Kecskemét

Kecskemét sem marad ki a sorból, ugyanis a Neumann János Egyetem hivatalos pontváró buliját idén újból a Hírös Agóra előtti Deák téren rendezi.

Hirdetés

Győr

Idén is megrendezik a Pont Ott Partit Győrben is a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban, ahol számtalan érdekes programmal és bulival várják a felvételizőket a ponthatárok kihirdetése előtti és utáni órákra is.

Nyíregyháza

K Kevinnel és számos más fellépővel várják a felvételizőket a nyíregyházi Pont Ott Partin. Mint a többi ponthatárvárón, itt is ingyenes belépésre jogosultak a diákok.

Miskolc

Július 24-én Miskolc legújabb szabadtéri rendezvény helyszínén, a Csengey-kertben fogják együtt ünnepelni a ponthatárok kihirdetését. Az ingyenes rendezvény programjai 18 órakor fognak kezdődni, a ponthatárok kihirdetése után pedig egészen 11-ig fog folytatódni.

 

A legfontosabb tudnivalók a 2024-es felsőoktatási felvételiről
  • Megjelent a friss HVG-rangsor: ez az ország tíz legjobb egyeteme 2024-ben
  • Felvételi pontszámítás 2024: mutatjuk, melyik egyetem mire ad többletpontokat
  • Intézményi pontok, duplázás, kevesebb pont a középszintű érettségiért: mutatjuk a 2024-es felvételi pontszámítási szabályait
  • Mutatjuk, hogyan tudtok Ügyfélkaput igényelni – A jelentkezésetek hitelesítéséhez Ügyfélkapura lesz szükségetek.
  • Felvételi kisokos: mit jelentenek a képzések rövidítései?
  • Egyetemre készültök? Ezek voltak a ponthatárok a 2023-as felvételiben
  • Külföldi továbbtanulást terveztek? Erre mindenképp szükségetek lesz

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!