Hirdetés

Várunk a Pont Ott Partin!

2 perc olvasás
Várunk a Pont Ott Partin!

Idén sem maradhat el a közös reményteli várakozás, és remélhetőleg az önfeledt ünneplés sem a ponthatárok kihirdetésének napján, ugyanis 10 helyszínen is várunk Pont Ott Partira, hogy találkozhass leendő hallgatótársakkal, és együtt élhessétek át a felvételi döntés előtti és utáni pillanatokat.

A fővárosi rendezvény helyszíne: Budapest Park
Időpont: 2024. 07. 24. (szerda)
Kapunyitás: 16 óra

Hirdetés

A budapesti POP-on a nyitástól egészen 22 óráig kiállítókkal, kerekasztal-beszélgetéssel és koncertekkel készülünk számotokra, hogy méltó kezdete lehessen ez a nap az egyetemi életeteknek. 20 órától pedig mindenki kivetítőn nézheti a felvételi ponthatárokat.

Természetesen a vidéki helyszíneken sem hagyunk egyedül izgulni senkit. Az ország több pontján várunk Titeket izgalmas aktivitásokkal és színes programokkal, köztük a debreceni Campus Fesztiválon is, amely idén a POP hivatalos központja.

A debreceni rendezvény helyszíne: Campus Fesztivál
Időpont: 2024. 07. 24. (szerda)
Ponthatárok kihirdetése: 20 óra

Annak érdekében, hogy ne maradj le a részletekről, kövesd az @egyeteminsta Instagram oldalt, és jelölj vissza a lenti facebook-eseményen, amelyen megtalálod az ingyenes jegyigénylést a budapesti POP-ra és a vidéki POP-ok facebook eseményeit is!

Hirdetés

Instagram
Facebook esemény

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!