Hirdetés
Hirdetés

Az eljárással kapcsolatos fontosabb dátumok

3 perc olvasás

Felsőoktatási felvételi jelentkezési kérelem postára adásának határideje – 2012. november 15.

E-felvételit hitelesítő adatlapok beküldésének, illetve Ügyfélkapu regisztráción keresztüli hitelesítés határideje – 2012. november 23.

Hiánypótlásra felszólítás – a jelentkezési határidőt követő 20. napig – 2012. december 6.

A jelentkező hiánypótlást kap: a természetes személyazonosító adatok, valamint az állampolgárság megjelölésének hiánya; 2005-ben vagy azt követően érettségizett jelentkező esetében a tanulói azonosító hiánya; lakcím hiánya; alapképzésre és osztatlan képzésre jelentkezés esetén az érettségi bizonyítvány kibocsátásának évére és a kibocsátó középiskolára vonatkozó adat hiánya; a jelentkezési szakok adatainak hiánya, illetve – a meghirdetett lehetőségektől eltérő vagy annak nem minden adatát tartalmazó – helytelensége esetén.

Regisztrációs csomag kiküldése – 2012. december 31.

Tájékozódás a www.felvi.hu-n – folyamatosan

Módosítások, dokumentummásolatok benyújtásának végső határideje – 2013. január 10.

Ponthatárok, a felvételi eredmények várható kihirdetése – 2013. január 24.

Jogorvoslat határideje: a besorolási döntés közlésétől számított 10 munkanapon belül

2013. februárban induló képzések, a jelentkezés és az eljárás szabályai az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Oktatási Hivatal hivatalos kiadványaként 2012. október 15-én megjelenőFelsőoktatási felvételi tájékoztató 2013. februárban induló képzések c. kiadványban, honlapunkon, a www.oh.gov.hu (A linkre kattintva kilép a hivatalos Tájékoztatóból.), valamint az www.oktatas.hu (A linkre kattintva kilép a hivatalos Tájékoztatóból.) honlapokon kerülnek meghirdetésre.

A más kiadványokban, hirdetményekben található – esetleg téves – információk alapján történő jelentkezés érvénytelen lehet!

Az itt meghirdetett képzések 2013. februárban indulnak. A képzésekre kétféleképpen lehet jelentkezni: a felsőoktatási felvételi jelentkezési lap határidőig történő benyújtásával, illetve a www.felvi.hu honlapon elérhető e-felvételi keretében. Ebben a felsőoktatási felvételi eljárásban a felvételi kérelem benyújtási határideje alapképzési szakra, osztatlan képzésre, és mesterképzésre 2012. november 15. A besorolási döntés várhatóan 2013. január 24-én fog megszületni. Ebben az eljárásban korlátlan számú jelentkezési helyre lehet pályázni. A jelentkezés(ek) csak akkor válnak érvényessé, ha a jelentkező a hozzájuk tartozó felsőoktatási felvételi eljárási díjat is befizeti, illetve e-felvételi esetében a befizetés mellett jelentkezését hitelesíti. A felvételi eljárási díj befizetésének határideje a jelentkezési határidő.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!