Hirdetés

Zárás az M3-as autópályán, kezdődnek a dugók – reggeli forgalom a töriérettségi előtt

2 perc olvasás
Zárás az M3-as autópályán, kezdődnek a dugók – reggeli forgalom a töriérettségi előtt

Budapest körül csak a szokásos, hétköznap reggeli dugókat lehet érezni.

Hirdetés

Baleset miatt lezárták az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát Gödöllőnél, a 31-es kilométernél szerda hajnalban – közölte az Útinform. A forgalmat a 27-es kilométernél lévő csomópontban leterelik, és a 39-es kilométernél lévő Bag csomópontnál lehet visszahajtani a pályára. A baleset miatt az M31-es autópályán, az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 8-as kilométernél lévő csomópontban kiterelik a forgalmat a rendőrök a 3-as főútra.

A rendőrség szóvivője hajnalban az MTI-nek azt mondta: a rendőrök szerda hajnalban egy holttestet találtak az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. Az elhunyt, az eddig beszerzett adatok alapján, feltehetően az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályatestre. Személyazonosságának a megállapítása folyamatban van. A haláleset pontos körülményeit vizsgálják – közölte.

Budapest felé erős a forgalom, a szokásos hétköznap reggeli torlódás tapasztalható az Útinform szerint a 10-es főúton a solymári körforgalomból befelé haladva, valamint az 51-es főúton Dunaharasztinál is.

Amire még érdemes figyelnetek, ha most indultok:

Hirdetés

Az M1-es autópályán, Győr térségében, a 123-as és 129-es km között a Rába-híd felújítása miatt a Hegyeshalom felé tartó oldalon a külső és a leállósávot lezárták. A forgalom a belső, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad. A Budapest felé tartók a leálló és a külső sávot tudják használni.

Közvetítésünket a szerdai töriérettségiről itt tudjátok követni:

 

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!