Hirdetés

Szakleírások A-tól Z-ig: itt nézhetitek meg, pontosan mit tanultok majd az egyetemen

2 perc olvasás
Szakleírások A-tól Z-ig: itt nézhetitek meg, pontosan mit tanultok majd az egyetemen

Ha már tudjátok, hogy milyen képzésterület érdekel titeket, de az egyetemi jelentkezés előtt szeretnétek bővebben is beleásni magatokat abba, hogy pontosan mit tanulnátok az egyetemen, mutatunk egy oldalt, ahol megtehetitek ezt.

Hirdetés

Milyen tantárgyakat kell elvégezni? Hány kreditet kell szereznem? Milyen végzettség szerepel majd a diplomámban és milyen specializációk közül lehet választani? Ha mindezekre szeretnétek már a jelentkezési sorrendetek összeállítása, és az egyetemi jelentkezés előtt választ kapni, a felvi.hu szakkeresőjének „szakleírások A-tól Z-ig” menüpontjában mindent elolvashattok a különböző képzésterületeken elérhető egyetemi szakokról.

© Felvi.hu

Először válasszátok ki azt a képzésterületet, ami érdekel titeket, majd a bal oldalon a képzési szintet, a szak nevére kattintva pedig részletes leírást kaptok a tudnivalókról, ami akár a döntéseteket is megkönnyítheti.

Hogy még könnyebb legyen a döntés, látogassatok el a számotokra szimpatikus egyetemek nyílt napjaira. Ezek időpontjait az alábbi cikkünkben szedtük össze nektek:

 

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!