Ha szeretnétek egy kicsit kikapcsolódni az őszi szünetben, akkor ezeket a filmeket érdemes megnézni a moziban. Az észak-amerikai mozikban most ez a toplista.

hirdetés

Visszatért a kasszasikerlisták élére a Joker, a Batman-képregények főgonoszának eredettörténetét feldolgozó filmre 18,9 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai mozikban. A Warner Bros. stúdió filmje ezzel ismét átvette a vezetést a Demóna: A sötétség úrnője című fantáziafilmtől, amely 18,6 milliót forgalmazott október utolsó hétvégéjén.

Az Amerikai Mozgókép Szövetség által R-besorolású – 17 éven aluliak csak szülői vagy felnőtt kísérettel láthatják – Joker a mozi történet legsikeresebb ilyen besorolású filmje lett, világszerte 849 millió dollárt – 277 millió dollárt Észak-Amerikában, 571 milliót a nemzetközi piacokon – forgalmazva október elejei bemutatása óta.

hirdetés

A Demóna folytatására tíz nappal ezelőtti bemutatása óta 65 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai mozikban, és 228 milliót forgalmazott a nemzetközi piacokon. Az MGM animációja az Adams Family – A galád család került a kasszasikerlisták harmadik helyére 11,7 millió dolláros jegybevétellel.

Mi lesz még a héten?

Ha ezeket a filmeket már láttátok, vagy inkább valami magyar filmet néznétek, akkor szerencsétek van, mert a héten kerül a mozikba a Drakulics elvtárs is.

Forrás: Eduline