Hirdetés

Nyelvvizsga, dolgozat vagy állásinterjú? Ezzel az ingyenes nyelvi appal bárhonnan tanulhattok

Ha angolul vagy németül tanultok, akkor ez az app nektek is jól jöhet. Ha szeretnétek egy kicsit fejleszteni a szókincseteket, akkor ezzel az alkalmazással bárhonnan tanulhattok, gyakorolhattok.

Hirdetés

Az app nem csak iskolásoknak vagy egyetemistáknak lehet hasznos, hanem azoknak is, akik valamilyen nyelvórára járnak, vagy csak szeretnének egy kicsit jobban elmélyedni az angol vagy német szókincsfejlesztésben.

©

Hogyan működik az app?

Az egyik legjobb rész az alkalmazás működésében az, hogy ingyenes és internet kapcsolat nélkül is használható. Szókártyák segítségével gyorsan fejleszthetitek a szókincseteket.

Az app letöltése utána csak be kell állítanotok az anyanyelveteket és már kezdődhet is a tanulás. A kártyák két oldalán – mint a hagyományos tanulókártyákon – elolvashatjátok a magyar és az angol írást és a jelentést. Ezen felül meghallgathatjátok, hogy az adott szavakat hogyan kell helyesen kiejteni. Ha elértek egy bizonyos szómennyiséget, akkor választhattok, hogy újra megcsináljátok a már ismert szavakat a feladatot vagy új szóhalmaz megtanulásába fogtok.

Az alkalmazás főoldalán megnézhetitek az egy nap megtanult szavak számát, és bővíthetitek is a szógyűjteményt. Akár németül, akár angolul tanultok megtaláljátok az appot Androidos vagy Apple készülékekre is.

Ha nyelvvizsgára készültök, vagy már a kezetekben is van a bizonyítvány? Ebben a cikkben olyan fontos linkeket, oldalakat és szabályokat gyűjtöttünk össze, amire minden készülőnek és friss nyelvvizsgatulajdonosnak szüksége lehet.

Forrás: EdulineIratkozz fel hírlevelünkreNe maradj le a legújabb tételekről!

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!