Hirdetés

November 20-ig kell hitelesíteni a jelentkezéseket

3 perc olvasás

A keresztféléves képzésekre felvételizőinek hitelesíteniük is kell jelentkezésüket: erre a jelentkezési határidőt követően – amennyiben ezt még nem tették meg – november 20-ig van lehetőségük az E-felvételi felületén.

A hitelesítés kétféleképpen végezhető el:

  • Ügyfélkapun keresztül: az E-felvételi felületén található hitelesítés funkció használatával két rendszerbe történő együttes belépéssel. A hitelesítési folyamat végrehajtására vonatkozó pontos útmutatást az E-felvételi felülete tartalmazza. A hitelesítés eredményéről a jelentkező elektronikus értesítést kap, illetve az E-felvételi felületén is látható, hogy a hitelesítés sikeresen megtörtént. (Érdemes ezt az értesítést megvárni.)
  • Az E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot aláírva, majd legkésőbb november 20-ig az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre postára adva (célszerű ajánlott küldeményként küldeni).

 

A mostani, keresztféléves eljárás az utolsó, amikor még postai úton is be lehet küldeni a hitelesítő adatlapot. A 2023 szeptemberében induló képzések felvételijétől kezdve már csak Ügyfélkapus hitelesítésre lesz lehetőség.

 

A felvételiző jelentkezési szándéka a hitelesítés után válik érvényessé. Azoknak, akik már a jelentkezési határidő előtt hitelesítették a jelentkezésüket, ám november 15-ig még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell azt a fent említett módok valamelyikével!

A hitelesítésről bővebben a Felvételi tájékoztatóban »

A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről a felvételizők e-mailben kapnak tájékoztatást, de az E-felvételi felületén is nyomon követhetik a jelentkezésük státuszát. Arra kérünk mindenkit, hogy folyamatosan figyeljék postafiókjukat, illetve az E-felvételi felületét.

Hirdetés

Amennyiben a hitelesítés eredményéről a néhány napos átfutási időt követően nem kapnak e-mailt, illetve a felületen nem látják annak eredményét, abban az esetben mindenképpen vegyék fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!