Hirdetés

Négy dolog, amit minden felvételizőnek meg kell néznie az utolsó napokban

2 perc olvasás
Négy dolog, amit minden felvételizőnek meg kell néznie az utolsó napokban

Nyakunkon a ponthatárhúzás, ezért összeszedtünk pár dolgot, amit még az utolsó pillanatban is érdemes ellenőrizni.

Még egy pillantás a pontokra

Mivel a 2021. július 8-ig leadott kérelmek és benyújtott dokumentumok feldolgozása folyamatosan zajlik, (egészen a július 22-i ponthatár-megállapítás előtti napokig), érdemes még egy pillantást vetni a pontokra a felviben.

Hirdetés

Hogy volt ez tavaly?

Ha szeretnétek egy kicsit jobban belelátni a pontszámításba, akkor egyrészt érdemes megnézni a tavalyi ponthatárokat (nemcsak azon az egyetemen, ahova jelentkeztetek), illetve azt, hogyan számolják a pontokat idén.

A korábbi évek pontszámait itt nézhetitek meg.

Még egy utolsó matek

Ha változott a felvételiben beadott dokumentumok feldolgozottsági státusza, akkor érdemes még egy kört futni a pontokkal is. Ehhez használhatjátok az Eduline pontszámító kalkulátorát.

Mi lesz a menetrend holnap?

A ponthatárhúzás napján pedig este nyolc órakor jövünk a ponthatárokkal – megtaláljátok nálunk az összes egyetem összes képzésének végleges pontszámát.

Ezen felül statisztikákkal és elemzésekkel is készülünk, amiből megtudhattok mindent az idei felvételi eredményeiről, pontszámairól és a hamarosan elinduló pótfelvételiről is. Természetesen nem marad ki a témák közül a beiratkozás, a gólyatáborok, és a fontos teendők a szeptemberi egyetemkezdés előtt.

Hirdetés

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!