A Koncertblog összeszedte, mire számíthattok idén a legnagyobb fesztiválokon. Ilyen fellépők lesznek a Szigeten, Strandon és a Be my Lake-en.

hirdetés

Sziget

Habár a Sziget-jegy relatíve nem drága, elvégre egy Foo Fighters önmagában kerülne húszezer forintba, a Szigeten ráadásul előtte lesz még Twenty One Pilots is. A fesztivált ez a két előadó zárja, de persze a többi nap is lesznek olyan headlinerek, akik a világ bármely pontján tömegeket vonzanak (ez mondjuk el is várható a száztíz ezres bérletért cserébe). Értelemszerűen a teljesség igénye nélkül: Ed Sheeran, Macklemore, Martin Garrix, Post Malone, Florence + the Machine is ott lesz a Duna legbulisabb szigetén.

A külföldi szárokon kívül három magyar együttesnek sikerült felkerülni a Nagyszínpadra. Bővebben itt olvashattok a fesztiválról.

Strand

A Strand kicsit hasonló, mint az EFOTT, de rövidebb (augusztus 20-24.), és persze a Balcsinál, Zamárdiban rendezik.

A külföldi névsor itt is veretes, rajta van a Bastille, Jason Derulo, John Newman, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike. A magyarok közül pedig fellépnek a legnépszerűbbek, köztük Halott Pénz, a Wellhello és a Brains – írják.

hirdetés

B my Lake

A Stranddal szomszédos ikerfeszivál idei felhozatalából sok név már ismerős lehet tavalyról vagy akár azelőttről: Amelie Lens, Sam Paganini, Charlotte De Witte, Chris Liebing vagy itthonról Hot X. Ahogy minden évben, most is a technóé a főszerep, itt meg is nézhettek egy ízelítőt az előadókról.

Forrás: Eduline