Hirdetés

Mikor lesz az őszi szünet: itt vannak az iskolai és az egyetemi dátumok

2 perc olvasás
Mikor lesz az őszi szünet: itt vannak az iskolai és az egyetemi dátumok

Bár még igazán el sem kezdődött a tanév, az első hosszabb pihenő időpontját érdemes már most felírnotok. Mutatjuk, mikor lesz az általános és középiskolában, illetve az egyetemeken a pihenő.

Hirdetés

Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2021. október 22. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap. 2021. november 2. (kedd). Vagyis összesen 10 napot pihenhettek majd – igaz, ebben két hétvége és az október és november 1., ami egy ünnepnap, is benne van.

Mikor lesz szünet az egyetemeken?

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen október 25 és 30 között, hétfőtől szombatig tart majd az őszi szünet, míg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és a Károli Gáspár Református Egyetemen szintén ugyanebben az időpontban pihenhetnek egy hetet a hallgatók.

A Pannon Egyetemen október 29 és november 2 között lesz az őszi szünet, míg a Semmelweis Egyetemen a fenti intézményekhez hasonlóan október 25 és 29 közé esik az őszi szünet időpontja, csakúgy, mint a Soproni Egyetemen.

Az Óbudai Egyetemen más forgatókönyvvel készülnek, itt rektori szünetet tartanak november 18-19 között. Ugyancsak rektori szünetre készülhetnek november 2-3 között a Miskolci Egyetem hallgatói.

Hirdetés

A Debreceni Egyetem november 2-5 közé időzítette az őszi szünetet, azonban ebben az intézményben nem minden kar tartja meg az egyhetes pihenőt. A Pécsi Egyetemen is ugyanezen a héten lesz majd az őszi szünet.

A 2021/2022-es tanév legfontosabb dátumait itt találjátok. Az idei tanév nagy változásairól pedig itt olvashattok.

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!