Mikor kezdődnek az őszi félévben a vizsgák és meddig adhatnak számot a tudásukról a diákok? Itt vannak a nagyobb budapesti egyetemek dátumai.

hirdetés

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen december 16. és február 1. között lesz a 2019/2020-as tanév első félévének vizsgaidőszaka. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és a Károli Gáspár Református Egyetemen is december 16. és február 1. között tartják a vizsgákat.

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán december 16. és január 25. között, a Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Karon, illetve a Közgazdaságtudományi Karon pedig december 16-tól január 24-ig vizsgáznak a diákok.

hirdetés

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen január 2. és január 29. között, a Budapesti Gazdasági Egyetemen pedig december 16. és január 25. között lesz a vizsgaidőszak.

A Budapesti Metropolitan Egyetemen és az Óbudai Egyetemen is december 16. és január 25. között vizsgáznak a diákok. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen december 23. és február 4. között lesz a vizsgaidőszak.

Az utolsó félévüket végző hallgatóknak a legtöbb egyetemen kevesebb idejük van a vizsgák letételére a záróvizsgák beosztása miatt.

Forrás: Eduline