Hirdetés

Megoldások, a legfrissebb infók és szabályok – mit találtok a vizsgák napján az Eduline-on?

2 perc olvasás
Megoldások, a legfrissebb infók és szabályok - mit találtok a vizsgák napján az Eduline-on?

Egy hét múlva kezdődik az idei érettségiszezon, ahogy minden évben, idén is készülünk erre a mozgalmas időszakra – mutatjuk, mit találtok a vizsgák napján nálunk.

Hirdetés

A felkészülés már tart egy ideje, így idén is szaktanárokat kérdeztünk a legjobb tanulási módszerekről, slágertémákról és a 2021-es szabályokról. Ha kíváncsiak vagytok a magyarérettségi titkaira, itt olvashatjátok el a sorozatunkat. Ha a matek a mumus, itt találjátok a legfontosabb infókat, a töriérettségi felkészülésben pedig ebben a sorozatban segítünk az utolsó pillanatig.

De mit találtok a vizsgák napján az Eduline-on?

Mindent. Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, szabályokról és a vizsgázókat érintő összes kérdésről. Megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek. Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

ForrásIratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!