Hirdetés

Megjelent a felvételi tájékoztató, már lehet jelentkezni a februárban induló képzésekre

A jelentkezési határidő november 15. Az eljárás szabályait tartalmazó tájékoztató és az intézmények által meghirdetett képzések már megtalálhatóak a Felvin.

Hirdetés

A felvi.hu-n megjelent a 2020-as keresztféléves eljárásra vonatkozó Felsőoktatási felvételi tájékoztató a hivatalos információkkal és tudnivalókkal a jelentkezésről, pontszámításról és a meghirdetett szakokról.

A felvételizők az E-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket, a végleges jelentkezéseket legkésőbb november 15-én éjfélig kell rögzíteni. A jelentkezés hitelesítésének határideje – amelyet legegyszerűbben Ügyfélkapun keresztül tehettek meg – november 20.

A jelentkezők legfeljebb hat helyet jelölhetnek meg, ebből hármat díjmentesen – a továbbiakért a jelentkezéskor 2-2 ezer forint kiegészítő díjat kell fizetni. Ugyanazon intézmény, ugyanazon szakának állami ösztöndíjas és önköltséges képzése, ha csak a finanszírozási forma tér el, egynek számít.

A jelentkezéskor már meglévő dokumentumokat a jelentkezéssel egy időben kell feltölteni az E-felvételibe. A jelentkezési határidő után szerzett dokumentumok feltöltésének határideje 2020. január 9. A ponthatárokat várhatóan 2020. január 23-án hirdetik ki.

Forrás: EdulineIratkozz fel hírlevelünkreNe maradj le a legújabb tételekről!

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!