Hirdetés

Még el sem kezdődött az Educatio-kiállítás, de lassan már ki lehet tenni a “megtelt” táblát

2 perc olvasás
Még el sem kezdődött az Educatio-kiállítás, de lassan már ki lehet tenni a "megtelt" táblát

Holnap indul a 22. Educatio Kiállítás, de már most vannak olyan “turnusok”, amely betelt. Ha ki szeretnétek menni a Hungexpóra, pár szabályt be kell tartanotok – mutatjuk ezeket.

Hirdetés

A 2022-es Educatio Kiállítást január 13-a és 15-e között tartják majd a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” csarnokában. Az esemény idén is regisztrációhoz között, a szervezők pedig a járvány miatt úgy döntöttek, délelőtti és délutáni csoportokra osztják a látogatókat. Egy-egy turnus ötezer főt jelent, azonban már most vannak olyan időpontok, amelyek beteltek. Szerdán január 13-án délutánra, január 15-én délelőttre és délutánra voltak csak szabad helyek. Fontos, hogy a délelőtti idősáv 10-től délig, a délutáni 12 órától 17 óráig tart.

Idén lesz egy hibrid része is a rendezvénynek, aki nem szeretne vagy nem tud elmenni, online is csatlakozhat az oktatási kiállításhoz. Ha azonban személyesen szeretntek részt venni az eseményen, akkor kötelező bemutatni az oltási igazolványotokat. Ha 18 év alattiak vagytok, és nem kaptatok oltást, akkor csak olyan nagykorú kísérővel léphettek be a rendezvényre, akinek van oltási igazolványa – hívják fel a figyelmet a szervezők. Védettségi igazolvánnyal rendelkező, de 18 év alatti személy nem lehet kísérő, teszik hozzá.

Kötelező a maszkviselés és fertőtlenítő állomásokat helyeznek el a rendezvény több pontján – tájékoztatták a szervezők az Eduline-t. A hatályos jogszabályok értelmében csak oltási igazolványt vagy EESZT alkalmazást tudnak elfogadni, antitest és/vagy PCR tesztet nem – emelik ki.

A kérdés, ami mindig előkerül

Hirdetés

A személyes részvétel azt is jelenti, hogy a látogató diákok “kiesnek” egy időre a suliból – de ezt ki igazolja le? A diákok kaphatnak igazolást, ha arra szükség van.

Forrás


error: Védett tartalom

Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!