Hirdetés

Már csak egy hét maradt!

3 perc olvasás

Közeleg a jelentkezési határidő

Nem halogathatják már sokáig jelentkezésük leadását a szeptemberben induló felsőoktatási szakképzések, alap- és osztatlan képzések, valamint mesterképzések leendő hallgatói.

Az általános felsőoktatási felvételi eljárás jelentkezési határideje 2021. február 15., tehát február 15-én éjfélig lehet elektronikusan jelentkezni, valamint feltölteni a szükséges dokumentumokat az E-felvételi rendszerében.

A felvételi eljárásban való részvétel KIZÁRÓLAG elektronikus úton lehetséges!

Az E-felvételi felülete már rendelkezésre áll, regisztráció után folyamatosan tölthető, menthető, újra megnyitható. A lényeg, hogy a már meglévő dokumentumok feltöltésére és a jelentkezés(ek) rögzítésére február 15. éjfélig sor kerüljön. (Sorrendet később, egy alkalommal április 19-július 8. között módosítani lehet, illetve a később kézhez kapott dokumentumokat is addig lehet majd feltölteni, benyújtani.)

 

A jelentkezés (február 15-i) határidős lépései a következők:

  1. Első lépésként regisztrálni kell a felvi.hu oldalon, felhasználó név és jelszó megadásával. A felhasznási feltételek elfogadása után a jelentkező kap egy automatikus e-mailt, benne a biztonsági kóddal és a felvételi azonosítószámmal. Ezért fontos, hogy olyan e-mail címet adjon meg, amelyet a beiratkozásig rendszeresen használ. Ezen a címen kapja a tájékoztatásokat, értesítéseket, emlékeztetőket a felvételi eljárás során.
  2. Második lépésben rögzíteni kell a jelentkezéshez szükséges személyes adatokat és a jelentkezési helyeket. (A megadott helyek közül oda veszik fel a jelentkezőt, melynél a sorban elsőként éri el a ponthatárt.)
    Ha több, mint 3 jelentkezési helyet jelölt meg a jelentkező, helyenként 2000 Ft kiegészítő eljárási díjat kell elutalnia, és az erről szóló bizonylatot, igazolást is csatolnia kell.
  3. Végül fel kell tölteni a már meglévő, a jelentkezéshez szükséges dokumentumok másolatát, egy példányban.

Bővebb információkat találsz a témában a következő linkeken:

ForrásIratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!