Hirdetés
Hirdetés


Már csak a ponthatárok vannak hátra a keresztféléves felvételiben, január végén jönnek az eredmények

2 perc olvasás
Már csak a ponthatárok vannak hátra a keresztféléves felvételiben, január végén jönnek az eredmények

Tegnap véget ért az ügyintézési időszak, hamarosan kiderülnek a ponthatárok is. Mutatjuk, mikor.

Hirdetés

A háttérben már zajlik a beküldött dokumentumok, módosító kérelmek feldolgozása. A felvételi összpontszámok is ennek függvényében alakulnak az E-felvételi felületén, majd várhatóan 24-én végre megtudjuk a keresztféléves ponthatárokat is

– posztolta a Felvi Facebookra a februárban induló képzésekkel kapcsolatban.

Ne feledjétek, idén is mindenki csak egy helyre nyerhet felvételt, mégpedig az általa megjelölt jelentkezési helyek közül az első olyanra, amelynél a pontszáma eléri vagy meghaladja a megállapított ponthatárt.

A Felvi arra is felhívja a figyelmet, hogy előfordulhat, hogy megfelelően felkészült jelentkezők hiányában vagy egyéb okok (például az oktatáshoz szükséges, a felvétel alapvető feltételeit teljesítő minimális létszámnál kevesebb jelentkező) miatt egyes képzéseken a meghirdetés ellenére sem indul új évfolyam.

Ha ti is idén felvételiztek, és nem szeretnétek lemaradni a legfrisebb hírekről, akkor kövessétek a 2023-as felvételiről szóló cikkeinket itt.

Hirdetés

Forrás


Válaszd az SZTE-t, Magyarország legjobb egyetemét! (x)
Széles körű képzési kínálat, nemzetközi színvonalú oktatás, megannyi ösztöndíj és számos kikapcsolódási lehetőség várja a Szegedi Tudományegyetemre jelentkezőket.
Tovább a cikkhez


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!