Hirdetés

Különleges nyelveket tanulnátok? Ezekkel az alkalmazásokkal elsajátíthatjátok az alapokat

Belefognátok valamilyen új nyelv elsajátításába? Olyan appokat ajánlunk, amelyekkel tanulhattok oroszul, görögül, hollandul, dánul vagy éppen japánul.

Orosz

Ha kipróbálnátok az orosz nyelvet, a MetaLanguage ingyenes appja jó ötlet lehet erre. Ez az alkalmazás tökéletes kezdő és haladó felhasználóknak is. Persze az oknak is jól jöhet, akik Oroszország szeretnének utazni. És a legjobb része, hogy miután letöltötték, az applikációt offline is elérhetitek, vagyis net nélkül is belekósolhattok a nyelvbe.

Hirdetés

Holland, dán

A skandináv nyelveket is megnézhetitek a Mondly appjaival, ha hollandul tanulnátok, ezt töltsétek le, ha pedig dánul, akkor ezt az alkalmazást. Ha kipróbálnátok magatokat egy teljesen új terepen, akkor ezekkel az appal több száz alapvető szóval és kifejezéssel kezdhettek.

Japán

Ha a japán nyelvbe vágnátok a fejszétek, az alapokat nagyon jól elsajátíthatjátok ezzel az appal. Itt minden japán kifejezés és szó le van írva fonetikusan és eredeti nyelven is. A kiejtést pedig anyanyelvi beszélőtől hallgathatjátok meg. Hétköznapi témákban és hétköznapi helyzetekben gyakorolhattok.

Görög

Akiket pedig a görög nyelv érdekelne, a FunEasyLearn alkalmazást ajánljuk. Ezzel az appal több mint 6000 szót tanulhattok meg a kiválasztott nyelven, ha szívesen belekezdenétek valami újba. Az alkalmazásban képi illusztrációkkal és anyanyelvi kiejtéssel gyakorolhattok.

Az alkalmazás szókincse témakörökre van osztva a mindennapi életettel kapcsolatban: az éttermektől kezdve, a hoteleken át, az otthoni és a munkahelyi dolgokig mindennel találkozhattok. Így könnyed, de hasznos témákkal kóstolhattok bele a nyelvtanulásba.

Forrás: EdulineIratkozz fel hírlevelünkreNe maradj le a legújabb tételekről!

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!