Hirdetés

Külföldi egyetemre készültök? Mától ismét pályázhattok a Stipendium Peregrinum ösztöndíj A komponensére

2 perc olvasás
Külföldi egyetemre készültök? Mától ismét pályázhattok a Stipendium Peregrinum ösztöndíj A komponensére

Olyan kiemelkedően tehetséges fiatalok jelentkezését várják, akik valamilyen rangos külföldi intézménybe készülnek.

Hirdetés

Újra lehet pályázni a Stipendium Peregrinum ösztöndíjprogram A komponensére, ami a világ legrangosabb külföldi egyetemeire felvételizni kívánó fiatalokat segíti pénzbeli támogatással – tájékoztatott honlapján megjelent közleményében a Sándor-palota.

A Stipendium Peregrinum Ösztöndíjprogram célja a kiemelkedően tehetséges fiatalok külföldi továbbtanulásának anyagi és szakmai támogatása. A Stipi A komponensének vissza nem térítendő támogatása a világ legrangosabb egyetemeire jelentkező diákok felvételi eljárásának költségeit fedezi, de egyebek mellett a nemzetközi nyelvvizsga díjára és az utazási költségre is fordítható.

Az ösztöndíjra a 17 évet betöltött, de még 24 év alatti, kiemelkedően tehetséges hazai és határon túli magyar fiatalok jelentkezését várják első körben 2023. november 6. és 27. között, ezután pedig a keretösszeg kimerüléséig, de legkésőbb 2024. április 29. éjfélig fogadják a jelentkezéseket.

Az ösztöndíjprogram részleteiről és a támogatás lehetőségeiről bővebben a Családpárti Alapítvány honlapján találtok információt, továbbá a pályázatokat is itt, az online pályázatkezelő felület űrlapján keresztül lehet benyújtani.

Hirdetés

A priorizált intézmények listája a pályázati kiírás mellékletében található meg.

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!