Hirdetés

Könyvajánló az ünnepekre – gyerekeknek és felnőtteknek

A családi társasozás és nagy evések mellett az olvasásra is juthat idő az ünnepek alatt. Ajánlunk néhány szuper könyvet, amelyek között van mesekönyv, ifjúsági regény és levélgyűjtemény is.

Hirdetés

Beck Andrea: A titoktündér

A titoktündér szórakozás és egyben hasznos segítség szülő és gyerek számára. Ha kicsúfolják, fél a sötétben, verekszik vagy őt bántják, beteg lesz, barátkozni vagy békülni kell, netán elveszít valamit, vagy híján van az önbizalomnak – ez a mesekönyv megoldást kínál az ilyen helyzetekre.

Marék Veronika: Alfa bácsi titka

Óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló történetválogatásról van szó, amelyben “hétköznapi mese” is van: a kalóz nagypapáról, a titokzatos Alfa bácsiról, balatoni nyaralásokról és táborozásokról, pesti bérházakról, áruházról, rádióról, televízióról rajzokkal kiegészítve.

Leiner Laura: Emlékezz rám

Az Emlékezz rám az Iskolák versenye-trilógia harmadik kötete, amelyben Újvári Hanna az édesanyja halála után zárkózottá és közönyössé vált lány idővel feloldódik. Majd a piros csapat teljes értékű tagjaként minden tehetségét és tudását arra használja, hogy elnyerje a Szirtes Gimnázium számára az áhított kupát

Nyáry Krisztián: Életemnél is jobban

Az irodalom levélválogatásban többek között Szabó Magda, Mészöly Miklós, Kölcsey Ferenc, Vörösmarty Mihály, Kosztolányi Dezső, József Attila, Babits Mihály szerelmes leveleibe pillanthatunk bele.

Alex T. Smith: A ​kisegér, aki elhozta a karácsonyt

Fülöp, a kisegér feladata, hogy eljuttassa Olivér levelét a Mikulásnak, miközben küldetése alatt rengeteg izgalmas kalandot él át, és igaz barátokat is szerez. Igazi karácsonyi mese, adventi nagy utazás ez a könyv.

Forrás: EdulineIratkozz fel hírlevelünkreNe maradj le a legújabb tételekről!

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!