Hirdetés

Kiegészítés a 2020-as keresztféléves felvételi eljáráshoz

A Hivatalos kiegészítésben megtalálható, hogy mely korábban közzétett meghirdetések képzési ideje változott.

A keresztféléves eljárás indulása óta néhány változás történt a felsőoktatási intézmények által meghirdethető képzésekkel kapcsolatban: a nemzetközi gazdálkodás és a turizmus-vendéglátás alapképzési szakok 2020. februártól 8 féléves formában indíthatók.

Hirdetés

A felsőoktatási felvételi tájékoztató (az Egyetemek, főiskolák menüpont alatt) 2019. október 30-ával már a kiegészített, pontosított formában olvasható, de az alábbi táblázat összefoglalva is tartalmazza az új információkat, vagyis hogy mely intézmények meghirdetései érintettek.

Jelentkezés és hitelesítés

A jelentkezési határidő nem változott: legkésőbb 2019. november 15-én éjfélig rögzíthető a jelentkezési kérelem az E-felvételiben. Szintén eddig kell befizetni a megjelölt jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással, vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

2019. november 20-ig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220).

Tájékoztatjuk a jelentkezőket, hogy 2019. november 1-3. között hálózati karbantartás miatt a Felvi.hu és az E-felvételi nem lesz elérhető. Kérjük, hogy a jelentkezésük rögzítését ennek figyelembevételével tervezzék. Megértésüket köszönjük!

Forrás: Felvi.huIratkozz fel hírlevelünkreNe maradj le a legújabb tételekről!

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!