Hirdetés

Keresztféléves felvételi: még tíz napotok van jelentkezni

2 perc olvasás
Keresztféléves felvételi: még tíz napotok van jelentkezni

Hamarosan lejár a határidő. Mutatjuk a részleteket.

Hirdetés

Még tíz napig, azaz 2023. november 15-ig adhatjátok le a jelentkezéseteket, ha szeretnétek bekerülni valamelyik egyetem valamelyik februárban induló képzésére.

A keresztféléves felvételiben a jelentkezők az általános felvételi eljáráshoz hasonlóan maximum hat helyet jelölhetnek meg, ebből hármat díjmentesen, a további jelentkezési helyeket darabonként 2-2 ezer forint kiegészítő díj ellenében.

„A képzések hossza, a követelmények és a tantárgyak is egyeznek, tehát ugyanabban az oktatásban fogsz részesülni, mint ha szeptemberben kezdenéd meg tanulmányaidat. Mi több, valószínűleg közös óráid is lesznek azokkal, akik a hagyományos képzéseken tanulnak. Az egyetlen lényeges különbség az induló képzések kínálatában van. A keresztféléves felvételi alatt egyrészt általában kevesebb szak közül választhatsz, másrészt a meghirdetett szakok többsége költségtérítéses” – szerepel a Budapesti Metropolitan Egyetem honlapján.

Az induló szakok listáját ide kattintva nézhetitek meg, a legfontosabb dátumokat és tudnivalókat pedig ebben a cikkünkben gyűjtöttük össze nektek:

Hirdetés

 

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!