Megkezdődött a keresztféléves jelentkezők által rögzített adatok és a feltöltött dokumentumok feldolgozása. December 14-től intézhetitek a felvételi kapcsolatos ügyeket – adat- és sorrendmódosítás, dokumentum- és hiánypótlás – az E-felvételi rendszerében – írja a Felvi.

hirdetés

A felvételi eljárás menetrendje szerint december 14-től lesznek elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételiben. Ezután lehetőségetek lesz adatmódosításra, a jelentkezési sorrend egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra, illetve ha szükséges, hiánypótlásra – írja a Felvi.

Az E-felvételiben folyamatosan elérhető és letölthető az ún. jelentkezői státuszlap, amelyen összesítve olvashatók a rögzített személyes adatok és a jelentkezési helyek. Ugyanitt lehet nyomon követni a dokumentumok feldolgozottságát, majd pedig a januári felvételi döntés eredményét.

A jelentkezők legkésőbb december 26-ig általános tájékoztatást is kapnak az egyes pontszámítási módokhoz szükséges dokumentumokról és ezek ellenőrzéséről. Ezen felül legkésőbb 2020. január 3-ig a hiányos jelentkezést benyújtó felvételizők a jelentkezéskor megadott e-mail címükre felszólítást is kapnak a pótlásról.

A módosításokra, hiánypótlásra és a jelentkezés óta megszerzett újabb dokumentumok feltöltésére legkésőbb 2020. január 9-ig van lehetőség. A ponthatárokat várhatóan január 23-án hirdetik ki a Felvin.

hirdetés

A jelentkezés utáni teendőkről itt olvashattok részletesen, a keresztféléves felvételivel kapcsolatos összes cikkünket pedig itt találjátok.

Forrás: Eduline