Hirdetés
Hirdetés

Jogosítványt szereznétek? Ezekkel az ingyenes appokkal készülhettek a KRESZ-vizsgára

Hányszorosára nő a fékút kétszeres sebességről fékezve? Melyik autó haladhat át először a kereszteződésen? Hasznos appokat mutatunk, ha KRESZ-vizsgára készültök, vagy csak felfrissítenétek a tudásotokat.

Hirdetés

Kresz Tábla Kvíz

Ezzel az appal a KRESZ-táblák jelentését memorizálhatjátok. Az alkalmazás az összes magyarországi táblát tartalmazza. Választhattok, hogy hány kérdést szeretnétek egyszerre megválaszolni – megadott lehetőségek közül kell kiválasztanotok, hogy az adott tábla mit jelent.

©

KreszTeszt

Ezt az appot 24 óráig használhatjátok ingyenesen, így a vizsga előtti intenzív gyakorláshoz mindenképpen hasznát vehetitek – 24 óta után fizetni kell érte. A kérdések adatbázisa megegyezik a www.kresztanulasotthon.hu weboldal, illetve a valós vizsga kérdésbank kérdéseivel. Az app összesen több mint 3000 kérdést tartalmaz, köztük mozgóképes feladatokat is. Az alkalmazással akkor is gyakorolhattok, ha kerékpárral közlekedtek – a játék elején kell kiválasztanotok a járművet.

©

Kresz Műszaki Kvíz

Ezzel az appal a vizsga “magolósabb” részét, az autó szerkezetével és működésével kapcsolatos kérdéseket gyakorolhatjátok.

©

Kresz Szituációs Kvíz

Ezzel az alkalmazással pedig azt gyakorolhatjátok, milyen sorrendben haladhatnak át a járművek a kereszteződéseken.

©

 Milyen feltételekkel igényelhetitek vissza a KRESZ-tanfolyam, illetve -vizsga árát? Itt találjátok a részleteket.

Forrás: EdulineIratkozz fel hírlevelünkreNe maradj le a legújabb tételekről!

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!