Hirdetés

Itt az összes feladat, ami előkerülhet az érettségin – gyakorlási lehetőség minden (leendő) vizsgázónak

2 perc olvasás
Itt az összes feladat, ami előkerülhet az érettségin - gyakorlási lehetőség minden (leendő) vizsgázónak

Idén ősszel fogtok érettségizni magyarból, matekból, töriből, idegen nyelvből, vagy esetleg valamelyik másik tárgyból? Kevesebb, mint egy hónap múlva kezdődnek a vizsgák, mutatjuk, hol gyakorolhattok ingyenesen.

Hirdetés

Az idei őszi érettségi írásbelijei október 14-től október 27-ig tartanak majd, a szóbelik pedig emelt szinten november 10-14., középszinten november 21-25.között lesznek. A teljes vizsganaptárat itt nézhetitek meg.

De mégis hogyan készülhettek hatékonyan az írásbeli érettségikre?

A válasz nem olyan meglepő: az előző évek feladatsoraival. A 2022-es érettségi anyagait itt, a 2021-es érettségi anyagait itt nézhetitek meg, a 2020-as május-júniusi vizsgaidőszak középszintű anyagait itt, az emelt szintű anyagait itt, az őszi érettségi középszintű feladatsorait itt, az emelt szintűeket pedig itt nézhetitek meg. A 2019-es tavaszi, közép feladatokat innen, az emelteseket pedig innen tölthetitek le.

A 2018-as október-novemberi középszintű feladatokat itt, az emelt szintűeket itt, szintén ezen év tavaszi közép feladatait itt, az emeltet pedig itt találjátok. Ha már az összes említett feladatsort megoldottátok, de még mindig szeretnétek gyakorolni, akkor az ezeknél is régebbi feladatsorok között itt tudtok böngészni.

Hirdetés

ForrásIratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!