Hirdetés

Innen készülhettek ingyenesen az érettségire

2 perc olvasás
Innen készülhettek ingyenesen az érettségire

Mutatjuk, honnan érhettek el több tucat feladatlapot, amiknek a megoldásával gyakorolhattok az írásbelikre.

Hirdetés

A sikeres érettségi kulcsa nem meglepő módon a tanulás, ugyanakkor sokat segít az is, ha tudjátok, hogy milyen feladatlapokra és feladattípusokra számíthattok. Erre a legegyszerűbben (és legolcsóbban) úgy készülhettek fel, ha megoldjátok a korábbi évek feladatsorait.

A 2023-as tavaszi érettségi feladatlapjait itt, 2022-es érettségi anyagait itt, a 2021-es érettségi anyagait pedig itt nézhetitek meg, a 2020-as május-júniusi vizsgaidőszak középszintű anyagait itt, az emelt szintű anyagait itt, az őszi érettségi középszintű feladatsorait itt, az emelt szintűeket pedig itt nézhetitek meg.

A 2019-es májusi középszíntű feladatokat innen, az emelteseket pedig innen tölthetitek le.

Ha pedig már az összes említett feladatsort megoldottátok, de még mindig szeretnétek gyakorolni, akkor az ezeknél is régebbi feladatsorok között itt tudtok böngészni, vagy a Studium Generale ingyenes próbaérettségijére is jelentkezhettek. Erről itt olvashattok bővebben:

Hirdetés

Nem árt ugyanakkor tudnotok azt sem, hogy nem csak a felvételi változik meg 2024-től, de néhány tantárgyból az érettségiben is lesznek változások, ami a kötelezőket is érinti. Drasztikusan megváltozik például a magyarérettségi, de lesz némi változás történelemből is. Erről az alábbi cikkünkben olvashattok, amiben mintafeladatsorokat is találhattok az újfajta érettségihez.

 

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!