Hirdetés

Ingyenes gyakorlás az érettségire: feladatsorok, amit nem találtok meg az OH oldalán

2 perc olvasás
Ingyenes gyakorlás az érettségire: feladatsorok, amit nem találtok meg az OH oldalán

Még akkor is, ha nem kezdtétek el a gyakorlást, fontos, hogy minél több ingyenes lehetőséget megragadjatok az érettségi előtt a felkészüléshez. Hoztunk még egy oldalt, ahol gyakorolhattok.

Hirdetés

Bár nem jellemző, akár az is előfordulhat, hogy az összes korábbi hivatalos feladatsort megoldottátok már – erre a helyzetre hoztunk egy megoldást. A Studium Generale (SG) próbaérettségijei közül is válogathattok.

Bár ezek nem hivatalos érettségi feladatsorok, a feladatok teljesen úgy vannak összeállítva, mint azok, amiket májusban vagy az őszi vizsgaidőszakban a hivatalos érettségiken kaptok. Nyilván a tökéletes gyakorláshoz az is kell, hogy ezeket a feladatsorokat is úgy oldjátok meg – puskázás, Facebook és Insta nélkül -, ahogy majd élesben is meg kell oldanotok.

Az SG feladatlapjait itt éritek el.

Élesben próbálkoznátok?

Mi lehet hatékonyabb gyakorlás az érettségire, mint vizsgákra kísértetiesen hasonlító, de még sehol sem látott feladatok megoldása valós vizsgahelyzetben? Idén is megszervezi az ingyenes próbaérettségiket a Studium Generale – mutatjuk, hol és hogyan jelentkezhettek.

Hirdetés

 

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!