Hirdetés

Így tölthetitek fel a hiányzó dokumentumokat a felvételihez

2 perc olvasás
Így tölthetitek fel a hiányzó dokumentumokat a felvételihez

Július 12-ig pótolhatjátok azokat a dokumentumokat, amiket a jelentkezési határidő után szereztetek. Mutatjuk, hogyan.

Hirdetés

Ha a februári jelentkezési határidő után szereztetek valamilyen okleveket vagy bizonyítványt, akkor július 12-ig használhatjátok az E-felvételit dokumentumpótlásra, adat- és sorrendmódosításra.

Hogyan kell feltölteni a dokumentumokat?

Szkennelés után az E-felvételi rendszerébe kell feltölteni őket. Viszont nem kell feltölteni a 2006. január 1. után megszerzett érettségi eredményeket igazoló dokumentumok (bizonyítvány vagy tanúsítvány) másolatát, sem a 2006. február 1. után szerzett magyar felsőfokú végzettséget, illetve szakirányú továbbképzést igazoló oklevelet. Szintén nem kell benyújtani magyar szakirányú továbbképzésről szóló oklevelet és a 2003. január 1. után szerzett nyelvvizsga bizonyítványokat. Amennyiben a február 15-i jelentkezési határidő után szereztétek a nyelvvizsgát, akkor a felületen csak a nyelvvizsga-bizonyítvány adatait kell megadnotok. Az átvett adatok a Közhiteles nyilvántartásokból származó információk menüpontban követhetők nyomon – olvasható a Felvin.

Ezekre is figyeljetek oda:

A dokumentumok oldalait úgy szkenneljétek, fényképezzétek vagy másoljátok le, hogy azon látszódjon a tulajdonosának neve, illetve a teljes dokumentum olvasható legyen. A jelentkezéshez szükséges dokumentum elektronikus példányát .jpg vagy .pdf formátumban töltsétek fel, és csak a pontszámításhoz szükséges oldalakat.

Nagyon fontos, hogy egy fájl csak egyféle dokumentumot tartalmazzon, így mindent azonnal a megfelelő kategóriába tölthettek fel.

Hirdetés

 

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!