Hosszú esszé, évszámok és forráselemzés? Aki már elkezdte az érettségi felkészülést, az tudja, hogy néz ki a töriérettségi feladatsora. A közeledő tavaszi érettségi szezonra az előző évek feladatsoraival is gyakorolhattok.

Próbaérettségivel is gyakorolhattok. Ha tesztelnétek magatokat, nincs más dolgotok, csak nyissátok meg vagy akár nyomtassátok ki a feladatokat, és a megoldás közben próbáljátok betartani az érettségi szabályait is. Itt találjátok az idei történelem próbaérettségi középszintű és emelt szintű feladatsorait.

Ha az érettségi-felkészülésnél kitöltenétek az előző évek feladatsorait is, itt megtaláljátok az összes feladatlapot és a hozzájuk tartozó megoldókulcsot is közép- és emelt szinten egyaránt.

Kíváncsiak vagytok, mi volt az előző évek feladatsoraiban? A tavalyi májusi töriérettségi feladatsorait itt találjátok középszinten és emelt szinten, illetve ezeken a linkeken a feladatok megoldásait is megnézhetitek. A 2017-es töriérettségi feladatait itt oldhatjátok meg középszinten, itt pedig emelt szinten, ha pedig ellenőrizni szeretnétek a feladatokat, ezeken a linkeken azt is megtehetitek. A korábbi évek összes őszi és tavaszi érettségi feladatsorát mindkét szinten pedig itt találjátok meg.

Forrás: Eduline