Hirdetés

Hét tipikus nyelvtanulási tévút – ezzel az ingyenes kurzussal elkerülhetitek őket

Megakadtatok a nyelvtanulásban, vagy most kezdenétek bele a nyelvvizsga-felkészülésbe? Ezzel az ingyenes kurzussal online kaphattok tanulási tippeket, a hatékony felkészüléshez.

Hirdetés

Nemrég ajánlottunk egy olyan kurzust, ahol az időhiányban szenvedők kaphatnak tanulási tippeket. Most a nyelvtanulásban megakadat vagy lelkesedést vesztetteknek ajánlunk egy ingyenes kurzust.

Megakadtatok a nyelvtanulásban? Ez a kurzus jól jöhet mindenkinek, aki csalódott és lendületet keres, és azoknak is, akik megspórolnák maguknak a felesleges köröket. Illetve bárkinek, aki felülvizsgálná, hogy milyen módon tanul nyelvet, ha még nem érte el a célját.

Nagyon sokan ösztönösen úgy tanulnak nyelvet, mintha az felmondandó iskolai leckék sora lenne, a magyar oktatás magoltatós jellegéből fakadóan. Pedig a nyelvtudás egy készség, itt gyakorlatban használható tudást kell szerezned. Ebben az ingyenes minikurzusban hét tipikus magyar nyelvtanulási tévút mentén kaphattok azokat helyettesítő, célravezető, hatékony tippeket – írja a kurzus készítője.

Ha szeretnétek kipróbálni az ingyenes kurzust, akkor itt megnézhetitek, feliratkozás után pedig ki is próbálhatjátok.

Forrás: EdulineIratkozz fel hírlevelünkreNe maradj le a legújabb tételekről!

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!