Hirdetés

Három ingyenes app, amellyel kézben tarthatjátok a pénzügyeiteket

Szeretnétek átlátni, hogy milyen bevételeitek és költségeitek vannak, hogy jobban meg tudjátok tervezni a mindennapos és szabadidős kiadásokat? Ezek a szuper – és, ha már spórolásról van szó, ingyenes – alkalmazások segíthetnek.

Hirdetés

1. Easy Expense Tracker

Ezzel az androidra letölthető appal nem csak a kiadásaitokat és bevételeiteket rendszerezhetitek, hanem pénzügy tervet is készíthettek, amelyet vizuálisan jeleníthettek meg. A beérkezett és kifizetett összegeket különböző kategóriák szerint rögzíthetitek, a rendszeres bevételek, illetve kiadások könnyebb hozzáadásához pedig sablonokat gyárthattok. A számlák menüpontban a fix rendszerességű kiadásaitokat is – például lakbér vagy rezsi – nyilvántarthatjátok, és emlékeztetőt állíthattok be magatoknak, hogy ne felejtsétek el átutalni vagy befizetni ezeket.

2. Spending Tracker

Ezzel az appal is kategóriák szerint rögzíthetitek a kiadásokat és bevételeket. Emellett pedig beállíthattok egy fix büdzsét is, amelyből a kifizetett összegeket minden alkalommal levonja az app, így segít kordában tartani, hogy mennyit költötök. A hónap végéig megspórolt összeget “átvihetitek” a következő hónapra. Az alkalmazást iOS-ra innen, androidra pedig innen tölthetitek le.

3. Wallet

Ebben az appban az a legjobb, hogy magyar nyelven is használhatjátok. Saját kategóriákat adhattok meg, amelyekhez hozzáadhatjátok a bevételeket, illetve amelyekből levonhatjátok a kiadásokat. Ha fix büdzsét állítotok be az egyes kategóriákhoz, külön-külön is nyomon követhetitek, hogy mennyit költöttetek például szórakozásra, élelmiszerre vagy a drogériában. Androidra innen, iOS-ra pedig innen tölhetitek le.

Ha arra vagytok kíváncsiak, hogyan spórolhattok havonta több ezer forintot diákként, ide kattintsatok.

Forrás: EdulineAdy Endre (26) Angol (29) angol nyelvtan (35) Arany János (18) Atom (20) egyenes (25) elemzés (139) ember (23) energia (26) Filozófia (37) függvény (25) gazdaság (34) halmaz (24) háromszög (25) hőmérséklet (32) líra (22) magyar (22) magyar irodalom (289) Magyarország (38) magyar történelem (102) Matematika (25) Nyelvtan (43) PC (60) Petőfi Sándor (20) politika (24) párhuzamos (18) szerves (32) szervetlen (31) számok (27) számítógép (60) szög (25) tartalom (18) test (28) tétel (18) Történelem (21) USA (18) valós (19) vektor (18) vers (50) verselemzés (47) világirodalom (111) világtörténelem (115) víz (22) életrajz (21) érettségi (34)
Iratkozz fel hírlevelünkreNe maradj le a legújabb tételekről!

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!