Hirdetés

Hamarosan kezdődnek a vizsgák, így gyakorolhattok már most a 2022-es érettségire is

2 perc olvasás
Hamarosan kezdődnek a vizsgák, így gyakorolhattok már most a 2022-es érettségire is

Hamarosan kezdődik az idei őszi érettségi, ez pedig bárhonnan is nézzük, az utolsó “éles” gyakorlási lehetőség a 2022-es vizsgák előtt. Mutatjuk, hogyan gyakorolhattok akkor is, ha nem jelentkeztetek az őszi időszakban érettségire.

Hirdetés

Az idei őszi érettségi szezon 2021. október 15-én kezdődik a nemzetiségi nyelvi és irodalmi írásbelikkel, amelyek egészen október 38-ig tartanak majd. A teljes vizsganaptárat itt nézhetitek meg.  

De mégis hogyan készülhettek hatékonyan az írásbeli érettségikre? Az előző évek feladatsoraival. Kezdjük a legfrissebbel: a 2021-es érettségi anyagait itt találjátok. A 2020-as május-júniusi vizsgaidőszak középszintű anyagait itt, az emelt szintű anyagait itt, az őszi érettségi középszintű feladatsorait itt, az emelt szintűeket pedig itt nézhetitek meg. A 2019-es tavaszi, közép feladatokat innen, az emelteseket pedig innen tölthetitek le.

A 2018-as október-novemberi középszintű feladatokat itt, az emelt szintűeket itt, szintén ezen év tavaszi közép feladatait itt, az emeltet pedig itt találjátok. Ha már az összes említett feladatsort megoldottátok, de még mindig szeretnétek gyakorolni, akkor az ezeknél is régebbi feladatsorok között itt tudtok böngészni.

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!