Végre a vizsgák után le tudtam egy picit ülni és kijavítottam jó pár tűrhetetlen böngésző kompatibilitási hibát. Így Internet Explorer 6 (igen, sajnos még mindig közel 20 százalékotok ezt használja, pedig mindjárt itt van a 8-as is belőle…) alatt nem esik szét a fejléc, és látszik a főmenü is jól. Az RSS feed is javítva lett, ha valakinek esetleg ez a mániája. [=

hirdetés

És ha már itt vagyunk akkor meg szeretnék mutatni pár dolgot, ami megkönnyítheti az életeteket az érettségi előtt.

feat_printIlyen az, hogy egyetlen gombnyomással kinyomtathatjátok a jegyzeteket. Nem kell kínlódni a böngészővel mostantól. (=

feat_sendOszd meg kedvenc jegyzeteidet a közösségi honlapokon a lehető legegyszerűbben. Vagy simán küldd el e-mailben a barátaidnak. Mindezt megteheted minden oldal vége fele, a jegyzet végén.

feat_searchHa véletlenül keresőben találtál meg minket akkor az oldal a keresésed alapján ajánl jegyzeteket, hogy még jobban felkészülhess az adott tételből. Továbbá a jegyzetek végén még több kapcsolódó tételt találhatsz.

hirdetés

feat_commNe feledkezzünk el a hozzászólási lehetőségről sem. Mostantól moderáció nélkül azonnal megjelennek a kommentek, sőt ha névtelen akarsz maradni, akkor még könnyebb dolgod lesz a jövőben, mert nem kötelező immár a név és az e-mail cím megadása.

Szeretnénk ha segítenétek a munkánkat és észrevételeiteket eljuttatnátok hozzánk. Ezt megtehetitek, úgy hogy hozzászólást tesztek, e-mailt küldtök, vagy a kapcsolat oldalon lévő formmal.

Várjuk az általatok kidolgozott tételeket is folyamatosan.