Hirdetés

Fontos infó: a négyes vagy ötös informatikaérettségiért ECDL-bizonyítványt kaphattok

2 perc olvasás
Fontos infó: a négyes vagy ötös informatikaérettségiért ECDL-bizonyítványt kaphattok

Kiválthatjátok az ECDL/ICDL bizonyítványt, ha ötöst vagy négyest szereztek az érettségin informatikából vagy informatikai alapismeretekből.

Hirdetés

„Az ECDL/ICDL hazai képzését, a nemzetközi vizsgarendszert felügyelő Neumann Társaság az oktatásért felelős szaktárcával kötött korábbi megállapodás értelmében évek óta biztosítja a középszintű és emelt szintű informatika érettségi vizsgát jeles, és néhány éve a négyes érdemjegyre teljesítők is számára az ECDL/ICDL bizonyítványt, további vizsga letétele nélkül” – írja oldalán a Neumann Társaság.

A mentesség az előrehozott érettségire, valamint az informatika ismeretek ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyból érettségizőkre is vonatkozik.

Az érettségizők a Neumann Társaság oldalán keresztül nyújthatják be igénylésüket, csak a három évnél nem régebbi érettségi bizonyítványokat fogadják el.

„A regisztrációs díj befizetése ellenében elektronikus bizonyítványt kapnak, illetve külön díj ellenében papír alapú, úgynevezett keményfedeles bizonyítvány is igényelhető” – teszik hozzá.

Hirdetés

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!