Hirdetés

Fontos határidő jár ma le: így hitelesíthettek a felvételiben

2 perc olvasás
Fontos határidő jár ma le: így hitelesíthettek a felvételiben

A jelentkezési határidőt követően – amennyiben ezt még nem tettétek meg – hitelesítenetek is kell. De hol és hogyan? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók a folyamatról.

Hirdetés

A jelentkezési szándékotok a hitelesítés után válik érvényessé. Azoknak, akik már a jelentkezési határidő előtt hitelesítették a jelentkezésüket, ám november 15-ig még módosítottak az adatokon, újra hitelesíteniük kell azt a fent említett módok valamelyikével – hívja fel a figyelmet a Felvi. Szerencsére ma még hitelesíthettek.

Hogyan kell hitelesíteni?

A hitelesítés kétféleképpen végezhető el vagy ügyfélkapun keresztül, a két rendszerbe történő együttes belépéssel. Ez úgy működik, hogy az Ügyfélkapu használatához egyszeri személyes regisztráció szükséges. Arra figyelni kell, hogy a hitelesítéshez ideiglenes regisztráció nem fogadható el.

A másik lehetőség a E-felvételi felületéről kinyomtatott hitelesítő adatlapot aláírva, majd legkésőbb november 20-ig az Oktatási Hivatal, 1443 Budapest, Pf. 220 címre postára adva hozzáteszik – célszerű ajánlott küldeményként küldeni.

Egy kis idő lehet…

A beérkezett hitelesítő adatlapok feldolgozása néhány napot vesz igénybe. A feldolgozás eredményéről a felvételizők e-mailben kapnak tájékoztatást – teszi hozzá a Felvi. Amennyiben a hitelesítés eredményéről a néhány napos átfutási időt követően nem kaptok e-mailt, illetve a felületen nem látjátok annak eredményét, abban az esetben mindenképpen vegyétek fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Hirdetés

ForrásIratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!