Már nincs sok idő hátra, legkésőbb 2019. november 15-ig, azaz péntek éjfélig jelentkezhetnek azok, akik a februárban induló felsőoktatási képzések valamelyikén szeretnének tanulni.

hirdetés

A felvételizőknek eddig a határidőig kell végezniük a személyes és kötelező adataik rögzítésével, a kiválasztott szakok megjelölésével és a szükséges, már rendelkezésre álló dokumentumok feltöltésével az E-felvételi felületén – hívja fel a figyelmet a Felvi.

Ne feledjétek, mivel a ti döntésetek, hogy a pontszámítást milyen eredmények alapján szeretnétek, ezért figyelnetek kell arra, hogy minden olyan dokumentumot benyújtsatok, amely alapján pontot szeretnétek számíttatni. A jelentkezési határidőig rendelkezésre nem álló dokumentumok benyújtásának határideje 2020. január 9.

Aki a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet – maximum hatot – jelöl meg, annak szintén november 15-én éjfélig kell befizetnie a megjelölt további jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással vagy netes fizetéssel.

A pénteki határidőre való tekintettel az Oktatási Hivatal ügyfélszolgálata az egyéb napokon megszokott ügyfélfogadási időben, azaz délután 16:30-ig várja a felvételizők kérdéseit telefonon, e-mailben és személyesen – teszi hottá a Felvi.

hirdetés

[[ Egyedi HTML ]]

Forrás: Eduline