Hirdetés

Fontos a tájékozódás – idén is jön a Kiegészítés!

2 perc olvasás

Az online Felvételi tájékoztató január végéig idén is frissül a hivatalos Kiegészítéssel, amely tartalmazza a decemberi megjelenés óta történt változásokat.

Hirdetés

A jelentkezőknek javasoljuk, hogy tanulmányozzák át a jelentkezési szabályokat, meghirdetéseket, még akkor is ha korábban már megnézték azokat a honlapon, hiszen a változások hatással lehetnek a jelentkezési stratégiára.

Kiegészítések, javítások, módosítások

Ebben az évben az alap-, osztatlan képzések esetében a bemeneti feltételek változása miatt a folyamatos tájékozódásnak nagy jelentősége van, hiszen az egyetemek, főiskolák eltérő módon határozzák meg a pontszámítás egyes elemeit és hogy milyen eredményekért, követelményekért adnak intézményi pontokat.

A Kiegészítésben jelenhetnek meg olyan szakok is, amelyet decemberben még nem hirdettek meg a felsőoktatási intézmények, most viszont ezekre is lehet jelentkezést benyújtani. Az új meghirdetések, és az ellenőrzés során felfedezett hiányosságok pótlása, az egyéb korrekciók, törlések a Kiegészítés megjelenésével egyidőben beépülnek a Felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvasható majd a Felvin.

A Kiegészítés legkésőbb 2024. január31-én jelenik meg. A szeptemberi képzések jelentkezési határideje továbbra is február 15.

Hirdetés

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!