Hirdetés

Figyelem: ma éjfélkor lejár a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje

2 perc olvasás
Figyelem: ma éjfélkor lejár a keresztféléves felvételi jelentkezési határideje

Hitelesíteni november 20-ig tudtok, a jelentkezés határideje azonban ma éjfélkor lejár.

Hirdetés

Már csak ma éjfélig adhatjátok le a jelentkezéseteket, ha 2023. februárjában szeretnétek elkezdeni a felsőoktatási tanulmányaitok.

A felsőoktatásba az E-felvételi rendszerén keresztül, elektronikus formában tudtok jelentkezni, ahol a személyes adataitok mellett rögzítenetek kell a választott jelentkezési sorrendeteket, és azokat a dokumentumokat – például igazolás hátrányos helyzetről, vagy a nyelvvizsgabizonyítványotok másolata – amik pontokat jelenthetnek a felvételi eljárás során.

Erre november 15-ig, vagyis ma éjfélig van még lehetőségetek, vagy legközelebb már csak az általános felvételi eljárásban jelentkezhettek a jövő szeptemberben induló képzésekre.

Fontos, hogy ha több mint 3 jelentkezési helyet szeretnétek megjelölni, minden egyes extra helyért 2000 forint eljárási díjat kell befizetnetek, amit online bankkártyával, vagy utalással kell teljesítenetek, ebben az esetben azonban fel kell töltenetek az utalás bizonylatát is.

Hirdetés

Ha már mindent megcsináltatok, végezetül ne felejtsétek el hitelesíteni a jelentkezéseteket, enélkül ugyanis az nem érvényes. Ezt az Ügyfélkapu rendszerén keresztül elektronikus aláírással, vagy postai úton tudjátok megtenni, melynek határideje november 20.

 

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!