Néhány nap és lejár a felvételi dokumentumpótlás határideje, amely egyben a sorrendmódosítás határideje is. Ne feledjétek feltölteni és ellenőrizni azokat a dokumentumokat, amelyek még hiányoznak a jelentkezéshez.

Legkésőbb 2019. július 12-ig van lehetőségetek módosítani az egyetemi, főiskolai jelentkezéseteken, legyen az dokumentumpótlás vagy éppen sorrendmódosítás – ezután végleg lezárul a jelentkezés.

Ha még nem töltöttetek fel minden dokumentumot, tegyétek meg a határidőig. A hiányzó dokumentumok esetében van, amelyről kaptok hiánypótlási felszólítást, van amelyről viszont nem – ezek lehetnek a megjelölt intézményetek külön követelményei, amelyeknek szintén külön-külön érdemes utánanéznetek, ellenőriznetek.

A jelentkezéskor megadott képzések sorrendjén is tudtok a határidőig változtatni, ha valamilyen okból változott volna, hogy melyik – általában az első helyen jelölt – egyetemre szeretnétek bekerülni. Ezt azonban csak egyszer tehetitek meg, tehát legyetek biztosak a döntésetekben, mert utána már nem lesz lehetőségetek változtatni.

Forrás: Eduline