Hirdetés

Felvételi: ne felejtsétek el feltölteni a középiskolai bizonyítvány másolatát

2 perc olvasás
Felvételi: ne felejtsétek el feltölteni a középiskolai bizonyítvány másolatát

Az elmúlt napokban hiánypótlási felszólítást kaptak azok a felvételizők, akiknek a pontszámításhoz szükséges középiskolai bizonyítványuk egy része vagy egésze hiányzik – írja a Felvi.

Hirdetés

Azok a felvételizők kaptak ilyen e-mailt, akik a jelentkezéskor valamilyen formában (például osztályzatok megadásával, legalább egy bizonyítványoldal feltöltésével) jelezték, hogy szeretnének tanulmányi pontot számíttatni, viszont ehhez valamelyik dokumentum hiányzik.

Ha idén végeztek valamelyik középiskolában, ugyanilyen felszólítást kaptatok, hiszen a korábbi év/évek bizonyítványait már feltöltöttétek, az utolsó év végi bizonyítványotok azonban még hiányzik. Rátok a 2022. július 7-i határidő vonatkozik, legkésőbb eddig kell pótolni a hiányzó dokumentumokat – írja a Felvi.

A végzésben szereplő ötnapos határidő azokra vonatkozik, akik korábban végeztek, vagyis a teljes középiskolai bizonyítványuk megvan, csak eddig még nem töltötték fel a másolatot róla.

Fontos: ha olyan nyelvből vagy természettudományos tárgyból is számítanak pontot nálatok, amelyet nem az utolsó két tanévben tanultatok, ne felejtsétek az adott tanév bizonyítványoldalát is feltölteni. További részleteket a Felvin találtok.

Hirdetés

Forrás


Iratkozz fel hírlevelünkre

Értesülj elsőnek a legújabb minőségi tételekről, jegyzetekről és az oldal új funkcióiról!

Sikeres feliratkozás

Valami hiba történt!